Hírek

Börzsöny Hegyi Futóverseny - családi nap az MSZIT támogatásával!

2014.07.20

A Börzsöny Hegyi Futóversenyt és családi napot 2014. augusztus 3-án rendezik meg a Börzsöny hegységben, a Diósjenői Erdei Szabadidőparkban.

Nevezési díjak:

Gyerektáv: 1500 Ft

S táv:         3200 Ft

M táv:         3700 Ft

L táv:          4200 Ft

XL táv:        4700 Ft

Nevezési időszak: április 1.- július 21. éjfélig. A nevezési díj beérkezésének ideje a megadott számlaszámra: julius 22. 12 óra. A nevezést julius 21. éjfélig lehet lemondani írásban, 1000 Ft kezelési költség levonásával utaljuk vissza az összeget. Utána lemondani, átadni nem lehetséges!

Helyszíni nevezés a verseny hagyományaira való tekintettel lehetséges, amennyiben az adott távon a létszám még nem telt be, a helyszíni nevezők azonban nem kapnak befutó ajándékot és meleg ételt a célban.

Díjazás:

Távonként az első 3 női és férfi versenyző egyéni díjazásban részesül. A gyerekfutamon indulók között nincsen egyéni díjazás.

Környezetvédelem

A verseny célja többek között a kommunális hulladék csökkentése, ezért a pontokon nem adunk műanyag poharat, kérjük hozzál saját poharat! A verseny idején szelektíven gyűjtjük a szemetet, köszönjük, hogy segítesz ebben!

A nevezési lap az alábbi linken érhető el:

https://docs.google.com/forms/d/1Dpoem2ARhlt6N1zsDuoQdUn7fi0QdoN25Pv3e1t6T9w/viewform

A versenyről további információkat, illetve a teljes versenykiírást az Ökofutás hivatalos facebook oldalán (https://www.facebook.com/okofutas), valamint honlapján (https://www.okofutas.hu) találhat.

 

A Börzsöny Hegyi Futóverseny és családi nap kiemelt támogatója a Magyar Szélenergia Ipari Társaság!