Hírek

Börzsöny Hegyi Futóverseny - beszámoló a versenyről

2014.08.24 Forrás: MSZIT; Ökofutás

A Börzsöny Hegyi Futóversenyt és családi napot 2014. augusztus 3-án rendezték meg a Börzsöny hegységben, a Diósjenői Erdei Szabadidőparkban.

A versenyt első alkalommal rendezték meg, melyre körülbelül 80-an neveztek. Az eseménnyel kapcsolatos facebook „event” oldal közel 5.000 emberhez ért el, úgy, hogy az nem volt rögzített bejegyzés illetve fizetett hirdetés.

A szervezők beszámolója szerint jó hangulatú esemény volt. A gyermek távot teljesítők mindegyike részesült érem valamint befutó ajándékdíjazásban. A felnőtt távot szintidőn belül teljesítők „finisher” csomagot kaptak, illetve az 1-3 helyezett éremdíjazásban részesült.

A verseny célja többek között a kommunális hulladék csökkentése volt, ennek érdekében a pontokon nem adtak műanyag poharat, valamint a verseny idején szelektíven gyűjtötték a hulladékot.

A Börzsöny Hegyi Futóverseny és családi nap kiemelt támogatója a Magyar Szélenergia Ipari Társaság volt.

Ezúton szeretnénk megköszönni a szervezők áldozatos és fáradhatatlan munkáját, hogy ilyen színvonalas terepfutó versenyt hoztak össze!

A versenyről készült képek megtekinthetők képgalériánkban (http://www.mszit.hu/keptar/), valamint az Ökofutás hivatalos oldalán (www.okofutas.hu)